Events

Regelmatig organiseren wij webinars of bijeenkomsten om onze klanten, potentiële klanten en relaties te informeren & enthousiasmeren over onze producten en dienstverlening. In het overzicht op deze pagina leest u welke events er de komende periode op de planning staan.

Maak het met Isah

Webinar Snel op weg met Isah Mobile Field Service

Voor: Isah klanten die service en/of onderhoud op locatie aanbieden en willen zorgen voor een hogere productiviteit en klanttevredenheid.

Inhoud: Het webinar geeft antwoord op vragen zoals; Wat is Isah Mobile Field Service? Welke voordelen biedt het uw bedrijf, servicemedewerkers en uw klanten? En hoe zit het met de integraliteit tussen Isah en Isah Mobile Field Service? Natuurlijk krijgt u een uitgebreide demo van de verschillende functies van Isah Mobile Field Service.

Datum: donderdag 13 april | 11:00 – 12:00 uur

Lees meer

Webinar Digitalisering van klantcontact met een Isah Web Portal

Voor: Isah klanten die klantcontact verder willen digitaliseren en hun klanten zelfstandig zaken wil laten regelen in een beveiligde webomgeving.

Inhoud: We vertellen meer over het Isah Web Portal dat we in samenwerking met Solvisoft ontwikkeld hebben, lichten toe hoe deze oplossing zich verhoudt tot ketenintegratie met behulp van SCSN en vertellen wat de voordelen zijn van een geïntegreerd portaal.

Datum: dinsdag 18 april | 11:00 – 12:00 uur

Lees meer

Webinar Maak kennis met Isah

Voor: adviseurs die maakbedrijven helpen de beste ERP oplossing te vinden.

Inhoud: We stellen Isah als bedrijf aan u voor en vertellen meer over onze geïntegreerde oplossing voor de maakindustrie, waarin ERP software, engineering, service, projectmanagement en financieel samenkomen.

Datum: donderdag 11 mei | 10:00 – 11:30 uur

Lees meer

Wilt u als gebruiker van onze software meer weten over de functionaliteit van Isah en wilt u leren hoe u deze optimaal kunt benutten?
Maak dan gebruik van onze gratis cursussen.

Meer weten over Isah Business Software?

Download onze ERP brochure