Ketenintegratie
1 min leestijd
10 november 2023

Itsme over SCSN

Auteur
Debbie Veeke

Voordat Itsme betrokken raakte bij SCSN, werd er in de installatiebranche al digitaal ingekocht via EDI. Voor industriële bedrijven met SAP werden specifieke koppelingen opgezet en voor de maakindustrie werden vaak maatwerk-oplossingen gemaakt. In 2017 hoorde Itsme voor het eerst over SCSN, en na het vaststellen van berichtenstandaarden en technische infrastructuur, sloten ze in 2018 aan op het netwerk. Paul Roodnat, Manager E-Business bij Itsme deelt zijn inzichten over de digitale aanpak van Itsme en het belang van SCSN.

Itsme heeft ruim 2.000 klanten in de maakindustrie. Allemaal 1-op-1 koppelingen zou dus niet werken. SCSN stelt hen in staat om met bijna alle softwarepakketten op de Nederlandse markt te communiceren, zonder telkens nieuwe koppelingen te moeten ontwikkelen. SCSN zorgt bovendien voor aanzienlijke efficiëntiewinst, vooral op de afdeling Verkoop, waar het percentage digitale orders het afgelopen jaar aanzienlijk toenam.

De implementatie van SCSN bij Itsme is eenvoudig, vooral voor klanten die al bekend zijn met het systeem. Voor nieuwe gebruikers zijn er voorbereidende afspraken en uitgebreide tests, waarbij Itsme graag fungeert als pilotpartner. Paul Roodnat benadrukt dat aansluiten op SCSN eenvoudig is en dat Itsme graag helpt bij de aansluiting.

 

Lees het interview met Paul Roodnat op de website van SCSN.

SCSN & Isah Supply Chain Integrator

Lees alles over de mogelijkheid om slim samen te werken met klanten en toeleveranciers.

 

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag