Ketenintegratie
1 min leestijd
30 augustus 2022

ODS Kloeckner over SCSN

Auteur
Debbie Veeke

Ralf van Duuren, de e-commerce manager bij ODS Kloekner, deelt zijn positieve ervaringen met SCSN en waarom het een waardevolle toevoeging is aan hun digitaliseringsprogramma. ODS Kloekner is actief bezig met het aansluiten van grote klanten op het SCSN-netwerk.

Voordat ODS betrokken raakte bij SCSN, waren ze al actief op het gebied van digitalisering op basis van EDI-aansluitingen. ODS is altijd een voortrekker is geweest op het gebied van digitalisering, vooral vanwege hun zakelijke relaties met bouwmarkten en doe-het-zelfzaken, die al lang bezig zijn met digitalisering.

SCSN blijkt een waardevolle aanvulling te zijn op het digitaliseringsprogramma van ODS, omdat het standaardisatie van verbindingen biedt. Voorheen waren één-op-één EDI-aansluitingen tijdrovend en kostbaar, en het ontbreken van standaardisatie leidde tot problemen bij systeemupdates of veranderingen aan de zijde van de klant. SCSN lost dit op door duidelijkheid te bieden over berichten, aangesloten systemen en serviceproviders.

Voor klanten van ODS is SCSN gunstig omdat het één netwerk biedt. Klanten hoeven hun data slechts één keer in te voeren en kunnen vervolgens digitaal communiceren met de hele keten. Dit maakt het voor klanten gemakkelijker om digitale aansluitingen te maken met grote Nederlandse leveranciers, waaronder ODS. De kostenbesparing, het gebruiksgemak en de schaalbaarheid van SCSN worden benadrukt als voordelen voor zowel leveranciers als klanten.

 

Lees het interview met Ralf van Duuren op de website van SCSN.

SCSN & Isah Supply Chain Integrator

Lees alles over de mogelijkheid om slim samen te werken met klanten en toeleveranciers.

 

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag