Ketenintegratie
1 min leestijd
23 juni 2023

Technische Unie over SCSN

Auteur
Debbie Veeke

Vier jaar geleden keek Technische Unie al eens naar SCSN, maar op dat moment was het concept nog in een start-up fase. In 2021 nam men concrete stappen om aan te sluiten, aangemoedigd door een vraag van een machinebouwer. Ton Smeele, Product Owner op de E-commerce afdeling van Technische Unie, en Wouter Gerritsen, Accountmanager Industrie, delen hun enthousiasme over het gebruik van het SCSN in hun bedrijf. 

Voordat ze bij SCSN betrokken raakten, verliep al 70% van de handel bij Technische Unie digitaal via de webshop en EDI-koppelingen. Echter, voor de industrie-accounts ontbrak een uniforme standaard, waardoor digitalisering daar minder gebruikelijk was. SCSN bood de gewenste oplossing omdat het een op standaarden gebaseerde benadering bood, wat zorgde voor snelheid en foutenreductie in de hele keten.

SCSN wordt gezien als een waardevolle toevoeging aan het digitaliserings-programma van Technische Unie, vooral voor de industrie-klanten die vaak nog op een ouderwetse manier bestelden via e-mails en PDF-bestanden. Door de automatisering die SCSN bood, konden fouten en tijdsverlies als gevolg van handmatige processen worden verminderd. Het maakte het bestelproces sneller en efficiënter, wat zowel voor Technische Unie als voor hun klanten voordelen opleverde.

Voor de klanten van Technische Unie betekent SCSN een snellere afhandeling van orders en minder kans op fouten. Voor Technische Unie zelf resulteert het in tijdwinst door het automatiseren van routinematige taken, waardoor het personeel hun expertise kon gebruiken om klanten beter van dienst te zijn.


Lees het interview met Ton Smeele en Wouter Gerritsen op de website van SCSN.

SCSN & Isah Supply Chain Integrator

Lees alles over de mogelijkheid om slim samen te werken met klanten en toeleveranciers.

 

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag