Ketenintegratie
1 min leestijd
15 december 2022

VAN RAAK STAAL over SCSN

Auteur
Debbie Veeke

VAN RAAK STAAL is al vanaf het begin in 2017 betrokken bij SCSN. Het idee van het creëren van 's werelds best verbonden fabriek, waar bedrijven continu kunnen innoveren, sprak hen aan. Voor een regionale groothandel als VAN RAAK STAAL opent dit netwerk toegang tot potentiële klanten in verschillende lagen van kleine, innovatieve maakbedrijven. Algemeen Directeur Martin Suijker benadrukt waarom hij enthousiast os over SCSN en hoe dit past binnen hun digitaliseringsstrategie.

Vóór de betrokkenheid bij SCSN begon VAN RAAK STAAL al met digitalisering, met de ontwikkeling van een klantportal in 2016. Dit werd stapsgewijs uitgerold en diende als ondersteuning van de persoonlijke relaties met klanten, naast traditionele communicatiekanalen als telefoon en e-mail.

SCSN wordt gezien als een aanvulling op hun digitaliseringsprogramma vanwege de groeiende volwassenheid van digitale processen bij klanten en leveranciers. Het standaardiseren van EDI-berichten maakt efficiëntere verbindingen mogelijk, wat voorheen vooral voor grote spelers toegankelijk was maar nu ook beschikbaar wordt voor MKB-groothandels zoals VAN RAAK STAAL en hun klantenkring.

Voor klanten betekent SCSN één standaardnetwerk om digitaal te koppelen met VAN RAAK STAAL en andere gewenste relaties. De standaardisering maakt het laagdrempeliger en efficiënter om EDI-koppelingen te leggen, waar voorheen vaak kostbare 1-op-1 verbindingen nodig waren.

Martin Suijker is er van overtuigd dat samenwerking met SCSN hun positie zal versterken en dat het benutten van digitalisering niet betekent dat persoonlijke aandacht voor klanten verloren gaat, maar eerder wordt verbeterd.

 

Lees het interview met Paul Roodnat op de website van SCSN.

SCSN & Isah Supply Chain Integrator

Lees alles over de mogelijkheid om slim samen te werken met klanten en toeleveranciers.

 

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Maak een afspraak