Home
/
Operations
/
Documenten en e-mail

Communicatie eenvoudig traceerbaar

Dankzij de Isah Web Add-in for Outlook & de module Communicatie Externe Documenten is jouw orderdossier volledig op orde.

isah-oplossing-documenten-mail-medewerker-beeldscherm

Gemak in externe communicatie

Het versturen van bijvoorbeeld inkoopopdrachten, offertes en facturen met bijlagen vindt meestal digitaal plaats. Een proces waarbij snel iets mis kan gaan of vergeten kan worden. De module Communicatie Externe Documenten is speciaal ontwikkeld om structuur aan te brengen in de communicatie met klanten en leveranciers. Per entiteit wordt vastgelegd hoe documenten verstuurd moeten worden. Daarnaast kunnen deze eenvoudig gearchiveerd worden en zijn zaken dus gemakkelijk terug te vinden. Dit verhoogt de efficiency en voorkomt fouten.

Wanneer je per mail van klanten reactie krijgt op jouw offertes, wil je deze vastleggen om je dossier compleet te hebben. Met behulp van de Isah Web Add-in for Outlook kun je e-mail direct vanuit Outlook in Isah opslaan. Zo vind je ontvangen e-mails als document terug in Isah. De Isah modules voor Documenten & E-mail zijn onmisbaar als het gaat om traceerbaarheid & dossiervorming!

isah-oplossing-documenten-mail-medewerker-laptop
Professionele uniforme communicatie

De voordelen van de modules Documenten & E-mail.

Door het verzendproces van documenten en e-mails te vereenvoudigen, boek je niet alleen tijdwinst aan de voorkant; je zorgt er ook voor dat je op een later moment zaken gemakkelijk terug kunt vinden.

Lees alles over het traceerbaar maken en vastleggen van communicatie in Isah.

Klanten over de modules Documenten & E-mail.

Klaar om efficiënter om te gaan met het versturen van documenten en e-mail?

Ook jouw organisatie kan op een slimmere manier documenten vastleggen en e-mails versturen en opslaan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.