Geplaatst: 28 / 11 / 2017

Isah-klant AAE is Best Knowledge Supplier 2017

Isah-klant AAE uit Helmond is uitgeroepen tot de beste industriële toeleverancier 2017 van Nederland in de categorie Best Knowledge Supplier. Dit werd donderdag 23 november jl. bekend gemaakt tijdens de zestiende editie van de DISCA; ofwel de Dutch Industrial Supplier & Customer Awards. Uniek aan deze contest is dat bedrijven alleen genomineerd kunnen worden door hun toeleveranciers of klanten (en zich dus niet zelf kunnen voordragen).

Isah is sinds jaar en dag, samen met ING bank, hoofdsponsor van de DISCA. “Een groot deel van de Nederlandse maakindustrie neemt ook deel aan deze verkiezing en nomineert haar leveranciers en/of klanten.” aldus Paul van Abeelen, CEO van Isah. Vorig jaar heeft onze klant Meilink uit Borculo de Best Logistics Supplier Award DISCA 2016 gewonnen. Dit jaar wint onze klant AAE een DISCA Award in de categorie Best Knowledge Supplier. Een geweldig resultaat voor een prachtig bedrijf met uitdagende ambities die ze ook daadwerkelijk waarmaken volgens haar opdrachtgevers”.

AAE werd in 1976 opgericht als toeleverancier van DAF en heeft zich daarna door de samenwerking met de Duitse onderneming Grauel ontwikkeld tot een specialist op het gebied van machinebouw en mechatronica. Tot de corebusiness horen precision parts, prototypes en kleine series machines en apparatuur voor drukkerijen. Er werken ruim 200 mensen. Vorig jaar haalde AAE ook al de top vijf in de verkiezing. Het oordeel dit jaar van de jury: “Een uitstekende partner voor de ontwikkeling en productie van complete productieprocessen en modulen en onderdelen daarvoor. AAE levert mechatronische systemen met een hoge nauwkeurigheid en heeft daarvoor alle benodigde kennis van elektronica, werktuigbouw maar ook bijvoorbeeld vloeistofleer in huis. De betrokkenheid bij de klant is groot en kan zo ver gaan dat ze de klant door financieel lastige periodes heen helpen.”

Lees een volledig verslag van de DISCA op de website van Link Magazine.