Home
/
Operations
/
SCSN & Supply Chain Integartor

Beperk handmatige
handelingen en voorkom fouten dankzij SCSN

Dankzij ketenintegratie kun je slim en efficiënt
samenwerken met klanten en toeleveranciers.

isah-oplossing-scsn-supply-chain-integrator-robothand-menselijke-hand

Efficiënter werken

Door orderberichten, bevestigingen en facturen elektronisch uit te wisselen tussen jouw ERP-systeem en dat van jouw klant of leverancier, zorg je dat jouw mensen minder tijd kwijt zijn met het verwerken van data en worden fouten in de verwerking hiervan voorkomen.

isah-oplossing-scsn-supply-chain-integrator-hijssen-metaal

Per klant of leverancier instelbaar

Je kunt eenvoudig instellen met welke klanten en leveranciers je digitaal wilt communiceren. Je kunt er dus voor kiezen om eerst met één partij SCSN ervaring op te doen en pas later uit te rollen naar andere klanten of leveranciers. 

isah-oplossing-scsn-supply-chain-integrator-scannen-magazijn

Happy flow of controle op je proces

Wanneer je stamdata tussen jou en je klant of leverancier op orde is, dan kun je op basis van een ‘happy flow’ direct een bevestiging terug laten sturen. De order krijgt dan automatisch een volgende status. Wil je de orders liever eerst nog inzien? Dan kun je gebruik maken van een scherm met te beoordelen berichten in Isah. De keuze is aan jou!

isah-oplossing-scsn-supply-chain-integrator-productie-aansturing

Wijzigingen monitoren

Wanneer er vanuit de klant of leverancier wijzigingen aan een order worden voorgesteld, dan worden deze in een speciaal beoordeel-scherm in Isah getoond. Zo wordt het proces ondersteund om een wijziging altijd goed- of af te laten keuren.

isah-oplossing-scsn-supply-chain-integrator-control
sneller antwoord over meerdere schakels in de keten

De voordelen van SCSN.

Dankzij SCSN & de Isah Supply Chain Integrator kun je met nog meer efficiency werken, omdat de data van jouw klanten en leveranciers automatisch in jouw ERP systeem verwerkt wordt. 

Lees alles over ketenintegratie 
met behulp van SCSN & de 
Isah Supply Chain Integrator.

Klanten over SCSN.

Klaar om slimmer samen te werken?

Ook jouw organisatie kan de volgende stap zetten in digitalisering door ook de processen buiten de muren van jouw organisatie te automatiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.