Isah klanten
2 min leestijd
28 november 2017

Isah-klant AAE is Best Knowledge Supplier 2017

Auteur
Debbie Veeke

Isah-klant AAE uit Helmond is uitgeroepen tot de beste industriële toeleverancier 2017 van Nederland in de categorie Best Knowledge Supplier. Dit werd donderdag 23 november jl. bekend gemaakt tijdens de zestiende editie van de DISCA; ofwel de Dutch Industrial Supplier & Customer Awards. Uniek aan deze contest is dat bedrijven alleen genomineerd kunnen worden door hun toeleveranciers of klanten (en zich dus niet zelf kunnen voordragen).

Isah is sinds jaar en dag, samen met ING bank, hoofdsponsor van de DISCA. “Een groot deel van de Nederlandse maakindustrie neemt ook deel aan deze verkiezing en nomineert haar leveranciers en/of klanten.” aldus Paul van Abeelen, CEO van Isah. Vorig jaar heeft onze klant Meilink uit Borculo de Best Logistics Supplier Award DISCA 2016 gewonnen. Dit jaar wint onze klant AAE een DISCA Award in de categorie Best Knowledge Supplier. Een geweldig resultaat voor een prachtig bedrijf met uitdagende ambities die ze ook daadwerkelijk waarmaken volgens haar opdrachtgevers”.

disca-award-aae

AAE werd in 1976 opgericht als toeleverancier van DAF en heeft zich daarna door de samenwerking met de Duitse onderneming Grauel ontwikkeld tot een specialist op het gebied van machinebouw en mechatronica. Tot de corebusiness horen precision parts, prototypes en kleine series machines en apparatuur voor drukkerijen. Er werken ruim 200 mensen. Vorig jaar haalde AAE ook al de top vijf in de verkiezing. Het oordeel dit jaar van de jury: “Een uitstekende partner voor de ontwikkeling en productie van complete productieprocessen en modulen en onderdelen daarvoor. AAE levert mechatronische systemen met een hoge nauwkeurigheid en heeft daarvoor alle benodigde kennis van elektronica, werktuigbouw maar ook bijvoorbeeld vloeistofleer in huis. De betrokkenheid bij de klant is groot en kan zo ver gaan dat ze de klant door financieel lastige periodes heen helpen.”

Lees een volledig verslag van de DISCA op de website van Link Magazine.

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag