Over Isah
1 min leestijd
13 januari 2019

Activeren nieuwe licentiesleutel

Auteur
Debbie Veeke

Vanaf deze maand zijn de nieuwe licentiesleutels voor 2019 beschikbaar. Halverwege februari loopt voor de meeste bedrijven de licentiesleutel van 2018 af. Het is daarom zaak om tijdig de licentiesleutel te vervangen; anders kan Isah niet meer worden gebruikt. Onze afdeling Product Support heeft de afgelopen jaren gemerkt dat een belangrijke stap bij het activeren van de nieuwe licentiesleutel wel eens vergeten wordt. Vandaar dat we de stappen nog eens voor je op een rij hebben gezet.

Nieuwe licentie activeren

Zodra de nieuwe licentiesleutel voor u beschikbaar is, ontvangt de applicatiebeheerder van uw bedrijf een automatische mail met instructies over hoe de nieuwe licentie te activeren.

  • Stap 1 is het downloaden van het licentiebestand
  • Stap 2 is het inlezen van het licentiebestand en het herstarten van de server
  • Stap 3 is het uitvoeren van updates op de databases

De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat deze derde stap soms vergeten wordt, met als gevolg dat Isah met een leeg hoofdmenu start. Dat wilt u uiteraard voorkomen! Lees daarom zorgvuldig de instructie die Product Support hierover heeft opgesteld.

Vragen?

Heb je inhoudelijke vragen over de nieuwe licentiesleutel? Bijvoorbeeld waarom je bepaalde modules wel of niet ziet. Neem dan contact op met onze afdeling Sales Support (088 – 4724 000). Ondervind je problemen bij de installatie? Neem dan contact op met onze afdeling Product Support (088 – 4724 050). We helpen je graag!

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag