Isah klanten
1 min leestijd
24 november 2023

Een kijkje in de Isah keuken: Alfen op bezoek bij Bronkhorst High Tech

Auteur
Debbie Veeke

Deze week was een delegatie van Alfen op bezoek bij Bronkhorst High Tech. Beide bedrijven werken al ruim 20 jaar met de ERP software van Isah en hebben in de loop der jaren een flinke groei doorgemaakt. Die groei heeft uiteraard zijn impact op alle processen binnen het bedrijf en dus ook op de inrichting van Isah.

Om Alfen de gewenste handvatten en inspiratie te geven voor het optimaliseren van haar processen rondom de groeiende organisatie en het omgaan met de bijbehorende Isah gebruikersvragen organiseerde Isah Business Consultant Martijn Groeneweg in samenwerking met Isah Consultant Sjoerd ten Brinke een kennisuitwisseling bij Bronkhorst High Tech. Tijdens de ontmoeting bij Bronkhorst stond het delen van kennis op het gebied van processen en structuur rondom het gebruik van Isah centraal. Een zeer nuttige sessie voor beide partijen!

Dank Bronkhorst High Tech voor het openen van jullie deuren voor Alfen!

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag