Over Isah
1 min leestijd
5 november 2018

Antirookbeleid

Auteur
Debbie Veeke

Met ingang van 1 januari 2019 hanteert Isah een antirookbeleid in én om haar pand. Dat betekent dat zowel de eigen werknemers als de bezoekers van Isah niet meer mogen roken op het Isah-terrein. Isah zet hiermee een extra stap om voor haar personeel en haar gasten een schone en gezonde (werk)omgeving te creëren.

De asbakken rondom het pand worden aan het einde van dit jaar verwijderd. Op deze manier hoopt Isah mensen te stimuleren om te stoppen met roken. Het is immers algemeen bekend dat hiermee grote gezondheidswinst te behalen valt. Bovendien draagt het bij aan de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers.

Om één lijn te trekken, wordt ook aan collega’s die bij klanten of elders hun werkzaamheden uitvoeren, gevraagd om vanaf 1 januari onder werktijd niet meer te roken.

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag