Over Isah
1 min leestijd
18 februari 2019

Cursusrooster online

Auteur
Debbie Veeke

Bij Isah vinden we het belangrijk dat gebruikers de functionaliteit van de software goed kennen en optimaal gebruikmaken van alle mogelijkheden. Daarom bieden we gratis cursussen aan waarin nieuwe gebruikers kennis van Isah kunnen opdoen en waarin bestaande gebruikers hun kennis op kunnen frissen. Er is veel animo voor deze cursussen; bijna dagelijks ontvangen wij groepen cursisten op ons kantoor in Tilburg. Sinds kort staat het cursusrooster op onze website, zodat er meer inzicht is wanneer welk onderwerp op de agenda staat.

Stevie van Reijn, werkzaam op de afdeling Sales Support van Isah, is verantwoordelijk voor de planning van de cursussen. Stevie: “Heb je interesse in het volgen van een gratis cursus, check dan in het rooster even op welke dagen deze wordt aangeboden en of er nog plaatsen beschikbaar zijn. De data van jouw voorkeur kun je vermelden in het aanvraagformulier.”

“Ik zorg er voor dat het rooster minimaal eens per week wordt ververst op de website, zodat de beschikbaarheid op de diverse dagen zo actueel mogelijk is. Natuurlijk kan het voorkomen dat er op een dag veel aanmeldingen binnenkomen. Met name de basiscursus is erg populair. Mijn tip is daarom om 2 of 3 voorkeuren op te geven. Dan is de kans het grootst dat ik je inschrijving kan verwerken op een dag van jouw voorkeur.

Bekijk hier het cursusrooster en meld je direct aan voor een van onze cursussen.

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag