In de media SCSN
1 min leestijd
17 maart 2022

Datauitwisseling is essentieel

Auteur
Debbie Veeke

Smart Connected Supplier Network (SCSN) is een datastandaard voor het uitwisselen van berichten binnen de toeleverketen van de maakindustrie. Dit jaar moet het jaar van de doorbraak worden voor deze vorm van datauitwisseling.

TechniShow Magazine ging in gesprek met 3 ERP-leveranciers over de status van SCSN en de stappen die nog gezet moeten worden. Frank Groot, CEO van Isah: “Het MKB is er in mijn ogen klaar voor. Als je ERP-software hebt geïmplementeerd en je data op orde hebt, is het een koud kunstje om aangesloten te worden.”

Lees hier het volledige artikel dat verschenen is in de februari-editie van TechniShow Magazine.

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag