Software releases Shop Floor Control
1 min leestijd
9 oktober 2018

Nu drie methoden mogelijk om te werken met Shop Floor Control

Auteur
Debbie Veeke

Steeds meer Isah-klanten zijn de afgelopen tijd met Shop Floor Control gaan werken. En met veel succes; zo blijkt uit de enthousiaste klantverhalen! Bij de implementatie bleek soms echter dat er bij sommige bedrijven behoefte was aan een andere werkwijze van Shop Floor Control. Naar aanleiding daarvan heeft Isah met de release van 5.2 een drietal methoden geïntroduceerd:

  1. Geavanceerde sortering
  2. Zoek & selecteer
  3. Handmatige ingave

In de praktijk is het mogelijk dat niet één methode passend is voor alle onderdelen van het productieproces. Daarom is het mogelijk om per terminal de meest geschikte methode te kiezen. Ontdek de verschillende manieren om met Shop Floor Control te werken in onze vernieuwde leaflet.

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag