Over Isah
1 min leestijd
18 juli 2022

Engelstalige e-learning Isah Fundamentals

Auteur
Debbie Veeke

Bij Isah vinden we het belangrijk dat al onze gebruikers de Isah functionaliteit goed kennen en deze zo optimaal mogelijk benutten. Om dat te bereiken bieden wij gratis cursussen aan, zowel op locatie in Tilburg als online. Speciaal voor nieuwe Isah-gebruikers bieden we de E-learning Isah basis aan, welke ingaat op de algemene bediening van Isah, de structuur van de Isah software en het zoeken, filteren en rapporteren.

Omdat we merken dat steeds meer van onze klanten ook Engelstalige medewerkers in dienst hebben, is onlangs besloten de basis e-learning ook in het Engels aan te bieden. Zo hopen we nog meer gebruikers de benodigde tips en tricks bij te brengen waarmee ze direct aan de slag kunnen in hun eigen praktijkomgeving.

Klik hier om iemand uit uw organisatie aan te melden voor de e-learning Isah Fundamentals.

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag