Software releases
1 min leestijd
30 september 2021

Finetuning functionaliteit rondom kritische delen

Auteur
Debbie Veeke

Naast de ontwikkeling van nieuwe functionaliteit besteden wij ook elke release aandacht aan het verbeteren en finetunen van de bestaande Isah programmatuur. Voor release 5.8 hebben wij bijvoorbeeld aandacht besteed aan het onderwerp kritische delen.

Heeft jouw bedrijf onderdelen met een lange productie- of levertijd die geproduceerd of besteld moeten worden vóórdat de gehele productiestructuur bekend is? Dan kun je hiervoor het signaleringsmechanisme voor kritische delen gebruiken. Door de kritische delen in een apart kritisch productiedossier op te nemen, kun je de productie of inkoop van deze onderdelen alvast starten, zodat de onderdelen op tijd beschikbaar zijn.

De signalering voorkomt dat er nieuwe behoeften ontstaan op het moment dat de onderdelen in de definitieve productiestructuur worden opgenomen. Met het verplaatsen van aantallen naar de definitieve productiedossiers, zorg je ervoor dat de herkomst correct geregistreerd is.

Vanaf release 5.8 wordt voorkomen dat bij het verhogen van de aantallen vanuit engineering er bij synchronisatie nieuwe behoeften ontstaan voor het totale engineeringsaantal. Door rekening te houden met de reeds verplaatste aantallen, zal dit alleen voor het verschil ontstaan. Daarnaast is in de structuurschermen inzichtelijk hoe deze aantallen zijn verdeeld over de verschillende productiedossiers binnen de verkooporder.

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag