Software releases
1 min leestijd
16 oktober 2018

Geoptimaliseerde bediening van de Isah Configuration Tool

Auteur
Debbie Veeke

Met de release van Isah 5.2 is ook Isah Configuration, onze beheertool voor alle Isah applicaties, onder handen genomen. Wat direct opvalt is het nieuwe eigentijdse uiterlijk van de tool, welke in lijn is met de andere Isah applicaties. Mooi meegenomen, zult u denken, maar belangrijker is uiteraard dat de bediening van Isah Confiuration is geoptimaliseerd. De manier waarop men rechten voor gebruikers en gebruikersgroepen kan beheren, is verbeterd. En vanwege het feit dat er per administratie voortaan maar één keer opgestart hoeft te worden, is het beheer een stuk efficiënter geworden. Men kan immers snel wisselen tussen de diverse applicaties waarvoor in Isah Configuration zaken ingesteld kunnen worden.

Over de Configurator
Tegelijkertijd met de introductie van Shop Floor Control werd de Isah Configuration Tool in het leven geroepen, waarin de instellingen voor Shop Floor Control konden worden gedaan. Denk bijvoorbeeld aan het verlenen van toegang voor verschillende gebruikers(groepen), het instellen van default waarden en het sturen van wat gebruikers te zien krijgen.

Ondertussen is het applicatielandschap van Isah verder uitgebreid en kunnen met de Isah Configuration Tool, naast Shop Floor Control, ook de CRM app, Mobile Field Service, Time Registration en Isah Finance beheerd worden. Het doel is dat Isah Configuration uiteindelijk een cockpit wordt voor de applicatiebeheerder, waarin hij of zij de instellingen voor alle Isah applicaties kan beheren.

Isah-Configuration_SFC

 

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag