Isah klanten Shop Floor Control
1 min leestijd
31 maart 2017

Geslaagde inspiratiesessie Shop Floor Control bij VPT Versteeg

Auteur
Debbie Veeke

Donderdag 30 maart jl. stelde Isah-klant VPT Versteeg haar deuren open voor een inspiratiesessie met als thema Shop Floor Control. Tijdens een ochtend- en middagsessie deelde VPT Versteeg met de aanwezige Isah-klanten hun ervaring & werkwijze ten aanzien van papierloos werken, doorlooptijdverkorting en een snellere en correctere informatievoorziening. Na een korte presentatie liet VPT Versteeg zien hoe er van tekenkamer tot productievloer met Shop Floor Control gewerkt wordt.

Wilt u ook inspiratie opdoen en ontdekken hoe andere Isah-gebruikers werken met Shop Floor Control? Houd dan onze website en nieuwsbrief in de gaten voor nieuwe bijeenkomsten.

 Bekijk in onderstaande video een impressie van de inspiratiesessie bij VPT Versteeg.

 

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag