Samen Oprecht Verbeteren De mensen achter Isah
1 min leestijd
21 oktober 2022

In het zonnetje - Dylan Rombouts

Auteur
Debbie Veeke

In het voorjaar heeft Isah een nieuw initiatief gelanceerd, waarbij het idee is om elk kwartaal een medewerker in het zonnetje te zetten: een collega die iets bijzonders gepresteerd heeft, in het kader van een van de kernwaarden Samen, Oprecht, Verbeteren. Het afgelopen Algemeen Overleg werd bekend dat Dylan Rombouts het zonnetje van Q3 2022 is geworden.

Dylan is sinds januari 2019 werkzaam als Medewerker Projectbureau bij Isah en heeft vanuit zijn persoonlijk passie voor hardlopen een groep van 26 Isah collega’s enthousiast gemaakt om in september jl. deel te nemen aan de Tilburg Ten Miles Business Run. De kernwaarde Samen stond daarbij centraal. Dylan wist veel collega’s te overtuigen om te gaan sporten en voorzag hen van trainingstips en ‘kudos’ op Strava als ze weer een hardloopsessie achter de rug hadden. Hij stimuleerde het samenhorigheidsgevoel binnen het bedrijf en zorgde er bovendien voor dat een flinke groep collega’s de Isah lopers kwam aanmoedigen. Tijdens de Tilburg Ten Miles was er een uitgelaten sfeer onderling. De aftermovie van het event geeft daarvan een mooi inkijkje. Het besluit om ook volgend jaar met Isah deel te nemen aan de Business Run was daarom al snel genomen.

Dylan werd gisteren ten overstaande van het voltallige personeel naar voren geroepen en voor zijn inzet beloond met een mooie bos bloemen en een cadeaubon. Zijn reactie richting collega’s: “Als jullie niet willen dat ik jullie een jaar ga ‘stalken’ over deelname aan de Ten Miles, dan kun je je aanmelding het beste nu alvast in orde maken!” 

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag