Samen Oprecht Verbeteren De mensen achter Isah
2 min leestijd
22 maart 2024

In het zonnetje: Sasan Adami

Auteur
Debbie Veeke

Ieder kwartaal zetten wij een medewerker in het zonnetje die een bijzondere prestatie heeft geleverd in het kader van onze kernwaarden Samen, Oprecht, Verbeteren. Gisteren werd Sasan Adami tijdens het Algemeen Overleg benoemd tot zonnetje van Q1 2024.

Sasan werkt sinds 2002 als Software Architect bij Isah en kent letterlijk elke bouwsteen van de Isah software. Pakweg tien jaar geleden was zijn werk een stuk overzichtelijker dan nu; Isah had destijds twee development-teams en er was één product te onderhouden. Fast forward naar nu… we hebben producten in Delphi, producten in .NET en zijn met vijf scrumteams bezig om onze nieuwe generatie ERP Software naar de cloud te brengen op een totaal nieuwe architectuur.

Naast het geven van richting aan de technische roadmap van Isah, houdt Sasan zich ook bezig met Support tickets die onderzocht en beantwoord moeten worden. En dan niet de simpele, maar juist degene waar Product Support zelf niet uitkomt. Bovendien vervult Sasan naast zijn functie als Software Architect ook de rol van Product Owner voor de Isah Supply Chain Integrator en is hij vanuit die rol betrokken bij de technische werkgroep van stichting SCSN. Tel daarbij op de steeds strengere security standaarden waar we aan willen voldoen en de impact die dat heeft op de planning, dan kun je je voorstellen dat Sasan een druk bezet man is.

Gelukkig is dit kwartaal een nieuwe Software Architect bij Isah begonnen om Sasan te ondersteunen. Iedereen die echter ooit een nieuwe collega heeft ingewerkt, weet dat zo’n eerste periode juist extra intensief is. Om de nominatie van Sasan te citeren: “Eigenlijk is het gewoon te veel om op te noemen. Ondanks deze zware belasting wist Sasan toch alle ballen hoog te houden met een ontembaar enthousiasme en de nodige humor.” Mooier kunnen wij het niet omschrijven.

We zijn super blij met jouw inzet voor Isah, Sasan. En vinden het dan ook meer dan terecht dat jouw gezicht toegevoegd wordt aan onze interne ‘wall of fame’!

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst.

Maak een afspraak