Software releases
1 min leestijd
27 september 2022

Isah Electronic Return Service in de cloud

Auteur
Lieke van Laarhoven

Bedrijven dienen regelmatig BTW en/of ICP-aangiften te doen. Wanneer gebruik wordt gemaakt van Isah Finance gaat dat volledig veilig en snel. Met één druk op de knop worden alle betreffende gegevens op de juiste manier digitaal verzonden naar het Digipoort loket. De service voor het juist kunnen versturen van deze aangiften stond voorheen bij de klant op de server en daar werd meestal ook het Isah PKI certificaat geïnstalleerd. Dit hield in dat de service en het certificaat bij elke klant regelmatig geüpdatet moesten worden.

Met de release van Isah 5.10 hebben we de Isah Electronic Return Service (Isah ERS) ontwikkeld. Dit is een Isah Cloud Service waarmee de aangiften digitaal vanuit Isah Finance naar Digipoort verstuurd kunnen worden. De Isah Finance omgeving van klanten wordt eenmalig aan deze Isah Cloud omgeving gekoppeld zodat de BTW- en ICP-aangiften via de Isah ERS verstuurd kunnen worden. Isah zorgt ervoor dat de service en het certificaat geüpdatet blijven zodat communicatie met Digipoort kan plaatsvinden. Dit biedt voor de klant een eenvoudiger applicatielandschap, een handig in gebruik te nemen aangifte service en geen jaarlijkse updates meer.

Isah-schema-electronic-return-server

 

Auteur
Lieke van Laarhoven
Klanten inspireren, enthousiasmeren en overtuigen, dat is waar Lieke haar marketinghart sneller van gaat kloppen. Van november 2021 tot en met april 2023 werkte zij als Marketeer bij Isah.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag