Software releases
2 min leestijd
7 oktober 2024

Maak foto's en koppel ze eenvoudig in Isah met de Isah Photo App

Auteur
Yvette Wouters

Steeds vaker wil je naast tekstuele notities in Isah ook foto’s toevoegen tijdens je werkzaamheden. Beelden zeggen immers soms meer dan woorden. Denk bijvoorbeeld aan een beschadiging aan ontvangen goederen om een claim in te dienen bij de transporteur, het vastleggen van nieuwe geplaatste onderdelen tijdens een service opdracht of verbeteringen tijdens het assembleren die je door wilt geven aan de engineer. Met de Isah Photo App voeg je met je smartphone direct een foto toe aan Isah.

Afbeeldingen koppelen aan entiteit

De Isah Photo App werkt samen met een aantal van de applicaties van Isah, namelijk: Isah Mobile Logistics, Mobile Field Service en Shop Floor Control. Vanuit Isah Mobile Logistics kan je naadloos overschakelen naar de Isah Photo App om afbeeldingen te uploaden. Met Mobile Field Service en Shop Floor Control kan een QR-code gescand worden waardoor direct in de Isah Photo App bekend is aan welke bewerking de afbeeldingen gekoppeld moeten worden.

In de Isah Photo App kunnen vooraf genomen foto’s gebruikt worden of op dat moment te nemen foto’s. De afbeeldingen worden bij het uploaden opgeslagen volgens de bestaande instellingsmogelijkheden op de server en direct gekoppeld aan de gekozen entiteit. Hierdoor zijn de afbeeldingen voor iedereen gemakkelijk terug te vinden in de bestaande inrichting van Isah. Zo kun je op een laagdrempelige manier eenvoudig documentatie opbouwen, voorkom je fouten en heb je een bewijslast tot je beschikking wanneer het nodig is.

Eenvoudig in gebruik

De Isah Photo App is eenvoudig in gebruik doordat je geen productieorder of bewerking hoeft op te zoeken maar direct kunt scannen. In combinatie met Isah Mobile Logistics, Mobile Field Service of Shop Floor Control en jouw smartphone kun je meteen je afbeeldingen uploaden.

Meer weten?

Wil je meer weten over de Isah Photo App en wat deze voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op met je Business Consultant.

Auteur
Yvette Wouters
Het inspireren en verbinden van klanten door doelgericht te werken aan oplossingen die de verwachtingen overtreffen, daar is Yvette graag mee bezig. En dit doen door met een team samen te werken en voldoende met elkaar te lachen.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag