MVO Over Isah
1 min leestijd
20 september 2019

Isah plaatst 180 zonnepanelen op hoofdkantoor in Tilburg

Auteur
Debbie Veeke

In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft Isah deze maand op haar hoofdkantoor in Tilburg 180 zonnepanelen laten plaatsen die gezamenlijk voor ruim 40.000 kWh elektriciteit produceren. Ondanks de lange terugverdientijd weegt voor Isah het positieve effect ten behoeve van het milieu zwaarder.

Ook op andere fronten kijkt Isah continu met een kritische blik naar de milieubelasting. In dit kader heeft Isah eerder dit jaar nieuwe servers aangeschaft die vele malen minder energie verbruiken en tevens veel minder koelvermogen vragen. Met deze keuzes verlagen we als bedrijf onze CO2-voetafdruk en dragen we bij aan een duurzame wereld.

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag