MVO
1 min leestijd
26 april 2024

Sarto en Isah winnen al jarenlang samen

Auteur
Yvette Wouters
sarto-isah-sponsorcontract-verlenging

Isah is al 6 jaar trotse sponsor van voetbalvereniging RKSV Sarto. Isah oprichter Paul van Abeelen zette zijn eerste stappen op het clubterrein met zijn oudste zoon. Vanaf dat moment is hij betrokken geweest bij de jeugdteams als leider van de teams van zijn zoons en is hij 9 jaar actief geweest als jeugdvoorzitter. Sarto is een echte familieclub waar talentontwikkeling in de jeugd centraal staat. 

De match tussen Sarto en Isah was dan ook snel gevonden in de kernwaarden van Isah: Samen Oprecht Verbeteren. Waarden die door het gehele bedrijf gedragen worden en die ook richting geven aan de werkzaamheden. Met het gehele team wordt er iedere dag intensief met elkaar samengewerkt om de gestelde doelen te halen. Dit doen we door met elkaar in gesprek te blijven en medewerkers op de positie te laten werken  waar zij het beste tot hun recht komen. 

Dat zien we ook terug bij Sarto waar de teams iedere wedstrijd weer voor de winst gaan. Om dit mogelijk te maken, staan er week in week uit vele vrijwilligers klaar om wedstrijden te organiseren en te begeleiden, de spelers te trainen, de kantine en het wedstrijdsecretariaat te bemensen om te zorgen dat Sarto de familieclub is en blijft waar generatie op generatie graag heen gaat. 

Met de nieuwe sponsorovereenkomst voor 3 jaar tussen Sarto en Isah kunnen we samen werken aan het sportplezier van de spelers en het gemeenschapsgevoel wat zo sterk is bij de club. Zo dragen we bij aan een sportvereniging waar collega’s en vele andere al jaren met plezier heengaan! 

Op de afbeelding: Frank Groot, CEO Isah Business Software en Robb Udo, voorzitter van RKSV Sarto, tekenen de nieuwe sponsorovereenkomst voor 3 jaar.

Auteur
Yvette Wouters
Het inspireren en verbinden van klanten door doelgericht te werken aan oplossingen die de verwachtingen overtreffen, daar is Yvette graag mee bezig. En dit doen door met een team samen te werken en voldoende met elkaar te lachen.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst.

Maak een afspraak