Samen Oprecht Verbeteren Isah Events MVO
1 min leestijd
22 september 2023

28 collega's nemen deel aan Tilburg Ten Miles 2023

Auteur
Debbie Veeke

Na het succes van vorig jaar heeft ook dit jaar een groep van Isah lopers zich verzameld om op zondag 24 september a.s. mee te doen aan de Tilburg Ten Miles Business Run. Maarliefst 28 enthousiaste collega’s hebben zich de afgelopen maanden voorbereid met als doel binnen een mooie tijd de eindstreep te behalen van de 5KM, 10KM of 10EM.

Daarmee is bijna een derde van het bedrijf sportief betrokken bij dit bekende Tilburgse hardloopevenement. En uiteraard is er ook nog een flinke groep andere collega’s aanwezig om hen toe te juichen vanaf het Isah Cheering Point. Deze week maakten we alvast een teamfoto waar de energie vanaf spat.

Zet hem op komende zondag #TeamIsah!

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag