In de media
1 min leestijd
24 januari 2024

Frank Groot in Jubileum-editie LinkMagazine over digitalisering en ketensamenwerking

Auteur
Debbie Veeke

Recent vierde LinkMagazine haar 25-jarig jubileum met een speciale uitgave van haar magazine. Isah CEO Frank Groot werd voor deze jubileum-editie geïnterviewd. Isah adverteert al sinds jaar en dag op de achterpagina van Link Magazine en is samen met ING sponsor van de uitreiking van de DISCA-awards. Frank: "Het platform van Link sluit naadloos aan op de sector waarop wij ons richten." 

Link Magazine heeft in het recente verleden eens een soort reisverslag in drie delen gemaakt van de ERP-implementatie bij hightech machinebouwer AAE in Helmond, waarbij zowel AAE als ERP-partner Isah met de billen bloot ging. "Zo’n implementatie gaat niet vanzelf. Bij AAE hebben we een heel mooie transitie gezien. De klant is zelf de drijvende kracht erachter en maakt resources vrij, terwijl wij ondersteunen waar we kunnen. Het is goed om Link-lezers zo’n compleet en ook herkenbaar beeld te schetsen van zo’n proces."

Lees het hele interview op de website van LinkMagazine

 

cover-jubileum-uitgave-link-magazine

 

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag