Isah klanten
1 min leestijd
5 december 2016

Meilink beste toeleverancier 2016

Auteur
Debbie Veeke

Isah-gebruiker Meilink Industriële Verpakkingen is woensdag 30 november tijdens de DISCA uitgeroepen tot beste industriële toeleverancier van 2016 in de categorie Best Logistics. Algemeen Directeur Peter Rikken nam de prijs in ontvangst.

De awards, een initiatief van LINK Magazine in samenwerking met ING Bank en Isah, werden voor de vijftiende keer uitgereikt. Uniek aan de contest is dat bedrijven zich er niet zelf voor kunnen nomineren maar dat hun klanten/toeleveranciers dat voor hen moeten doen. Ook dit jaar was de belangstelling groot met in totaal 485 nominaties.

winnaars-disca-2016

De jury onder leiding van Erasmus-hoogleraar Henk Volberda over de winnaar: “Meilink is bij uitstek in staat complexe, zeer kwetsbare producten van hun klanten veilig en snel naar de eindklant te transporteren. Het bedrijf ontwikkelt daartoe degelijke, goed beschermende verpakkingen op maat, verzorgt ook de transportdocumentatie en het interne transport en ook in het verre buitenland de infrastructuur. Meilink is zeer flexibel waardoor de integrale kostprijs laag is.”

Meilink Industriële Verpakkingen is een van de oudste familiebedrijven in Nederland. Het begon in 1874 met een houtzagerij. Na de Tweede Wereldoorlog legden de eigenaren zich toe op het produceren van kisten.

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag