Isah klanten
1 min leestijd
2 november 2023

Koppeling Merkato met Isah lost uitdagingen in complex verkoopnetwerk Meijer op

Auteur
Debbie Veeke

Meijer Handling Solutions is actief in de logistieke sector en produceert onder meer vorken voor heftrucks. Om de complexiteit van het verkoopproces aan te pakken en de verkoopafdeling tot ontlasten, zocht Meijer naar een oplossing. Ze kozen voor Merkato, de CPQ (Configure, Price, Quote) oplossing van Quootz welke gekoppeld werd aan het Isah ERP-systeem.

Na de implementatie van Merkato werd de structuur en consistentie in het verkoopproces verbeterd, waardoor foutloze en snelle offertes konden worden gegenereerd.

Lees de klantcase op de website van Quootz.

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag