Beurzen
1 min leestijd
11 april 2017

Metal Meets: Holland meets NRW in Oberhausen

Auteur
Peter van Harten

Isah is een internationaal softwarebedrijf dat onder andere actief is in de Duitse markt. Als lid van VDMA brengen wij graag een interessante mini-beurs onder de aandacht.

Op 16 mei van 12:00 tot 21:00 uur vindt de eerste ‘Metal Meets’ plaats in Oberhausen. Een evenement van een halve dag met als thema ‘Nederlandse metaalbe- en verwerkende bedrijven leren automotive en machinebouw bedrijven uit NRW kennen’. Een combinatie van een mini-beurs, workshops en een netwerkdiner. Uit Duitsland worden inkopers en project ontwikkelaars uit de automotive en machinebouw industrie uitgenodigd. Een interessante mogelijkheid om als metaalleverancier in contact te komen met uw Duitse potentiële partner binnen de machinebouw en automotive industrie. Zonder grote inspanning kun je je Duitse netwerk uitbreiden en nieuwe klanten ontmoeten.

Isah zal tijdens deze dag een bijdrage leveren in de vorm van een korte presentatie over hoe Industrie 4.0 in te zetten en toe te passen.

Auteur
Peter van Harten
Peter is bij Isah verantwoordelijk voor de Duitse Markt. Daarnaast is hij Smart Industry Ambassadeur en lid van het Programmabureau waar hij de buitenlandrelaties (focus België en Duitsland) behartigt. Vanuit die rol is hij continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de hightech industrie in Nederland te versterken, maar vooral onze klanten te helpen bij de digitale transitie van hun bedrijf.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag