Software releases Shop Floor Control
1 min leestijd
12 januari 2017

Nieuw in Shop Floor Control

Auteur
Debbie Veeke

Isah Shop Floor Control is een applicatie waarmee je altijd een up-to-date inzicht hebt in het uit te voeren werk. Alle relevante informatie zie je via een handig touchscreen op het scherm. Voor medewerker op de werkvloer is het direct inzichtelijk waaraan hij of zij kan beginnen en of de benodigde materialen beschikbaar zijn. Met de komst van Isah 4.7 zijn er binnen Shop Floor Control veel nieuwe functionaliteiten toegevoegd.

Als je werkt met clusters in Isah, dan worden deze voortaan ook beschikbaar in Shop Floor Control. Wil je liever dat medewerkers op de werkvloer verschillende bewerkingen kunnen samenvoegen tot een cluster? Zodat ze deze als groep kunnen starten en gereed melden? Dan kan dat nu ook. De bewerkingsregels die gepresenteerd worden aan de medewerkers kunnen nu voorzien worden van een eigen label waarop je bijvoorbeeld ‘materiaal dikte’ kwijt kunt. Hierop kan vervolgens weer gesorteerd worden om eenvoudige clustering mogelijk te maken. Verder kunnen medewerkers vanaf de werkvloer nu meldingen en acties aanmaken die direct zichtbaar zijn op kantoor. Integratie van externe hardware, zoals batch readers of machines, is nu ook mogelijk via de Shop Floor Control API.

Meer weten over Isah Shop Floor Control? Maak dan een afspraak met je Isah Business Consultant. 

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag