Over Isah
1 min leestijd
27 juni 2018

Nieuw Isah Meeting Center

Auteur
Debbie Veeke

Recent is in het Isah-gebouw het Meeting Center opnieuw ingericht. Bij het binnenkomen is een nieuwe ontvangstruimte waar gasten kunnen worden ontvangen en waar ook informele gesprekken kunnen plaatsvinden. Algemene en specifieke kennisdeling gebeurt via de nieuwe schermen. Hier is actueel nieuws te zien in combinatie met weer en verkeer. Daarnaast specifiek nieuws uit de maakindustrie, klantcases en Smart Industry.

Ook het Isah learning center is vernieuwd. Hier kunnen de gratis cursussen worden gevolgd, waaronder de basiscursus, diverse functionele cursussen en de nieuwe cursus Isah Finance. Een volledig overzicht van de cursussen vind je op onze website.

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag