Usability
1 min leestijd
25 augustus 2017

Onderzoeksrapport ‘Efficiënter werken met Eigen Tabbladen & Velden’

Auteur
Debbie Veeke

Sinds enige tijd biedt Isah de mogelijkheid om eigen tabbladen en velden toe te voegen. Ofwel: flexibiliteit binnen de standaard! Veel klanten maken daarom gebruik van deze mogelijkheden. Bij Isah waren we benieuwd welke voordelen klanten die deze modules gebruiken precies ervaren. Daarom hebben we hier in juli 2017 onderzoek naar gedaan onder 31 gebruikers.

In het onderzoeksrapport ‘Efficiënter werken met Eigen Tabbladen & Velden’ lees je de resultaten van het onderzoek onder Isah-gebruikers. Een van de belangrijkste conclusies is dat 88% van de gebruikers tijdwinst realiseert dankzij het gebruik van Eigen Tabbladen & Velden. Bovendien is bij evenzoveel gebruikers (88%) het gebruikersgemak verhoogd.

Benieuwd naar de resultaten? Download dan ons onderzoeksrapport.

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag