Usability
1 min leestijd
29 juni 2017

6 keer inspiratie voor inzet Eigen Tabbladen & Velden

Auteur
Debbie Veeke

Twee jaar geleden heeft Isah de modules Eigen Tabbladen & Eigen Velden geïntroduceerd. Deze modules bieden extra overzicht en flexibiliteit. De meest gebruikte toepassing van Eigen Tabbladen is om velden van verschillende tabbladen gecombineerd weer te geven op een eigen tabblad, afgestemd op iemands specifieke rol. Dat scheelt enorm veel heen en weer klikken. Op één tabblad staat immers alles wat iemand nodig heeft.

De module Eigen Velden wordt vaak gebruikt om extra informatie die relevant is voor jouw bedrijf overzichtelijk in Isah vast te leggen. Denk aan belangrijke informatie over een order die nu in memo velden wordt genoteerd. Of specifieke informatie waarmee je je CRM-database wilt verrijken.

Natuurlijk kun je alleen al met bovengenoemde toepassing van Eigen Tabbladen & Velden enorm veel tijd besparen en levert het je medewerkers een hoop gebruikersgemak op. Daarnaast delen wij graag een aantal interessante toepassingen ten aanzien van deze modules. Wij zetten zes inspirerende cases voor je op een rij.

Download 6x inspiratie Eigen Tabbladen & Velden.

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag