Isah klanten In de media
1 min leestijd
6 januari 2021

Partnerschap transformeert Mitsubishi Elevator Europe ‘van smederij tot modern productiebedrijf’

Auteur
Debbie Veeke

Mitsubishi Elevator Europe (MEE) in Veenendaal bouwde van oudsher klantspecifieke liften voor de Benelux, met een hoofdrol voor de papieren tekening in het ontwerp- en maakproces. Na de opdracht van ‘Japan’ om een nieuwe lift te ontwerpen, ging het bedrijf in 2016 aan de slag met professionalisering van ontwerp (van 2D naar 3D) en productdatamanagement. Toen MEE die lift vervolgens ook voor de hele Europese markt mocht gaan bouwen, stroomlijnde het de productie en moest er een volwaardig ERP-systeem komen. Dankzij een brede digitaliseringsslag is MEE, met hulp van tal van partners (waaronder Isah), uitgegroeid tot een slagvaardige, vernieuwende organisatie.

Lees het volledige artikel op de website van linkmagazine.

aart-van-ginkel-mitsubishi-elevator-europe

Op de foto: Aart van Ginkel, hoofd productie van Mitsubishi.

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag