De mensen achter Isah
1 min leestijd
17 juni 2022

Peter van Harten daagt met laagdrempelig boek Duitse MKB'er uit te digitaliseren

Auteur
Debbie Veeke

Eind mei presenteerde Peter van Harten tijdens de Hannover Messe zijn boek ‘Connect to the future – Dein Unternehmen braucht einen Datenstecker’ en lanceerde de bijbehorende 12% challenge. In aanwezigheid van de top van het Duitse bedrijfsleven spoorde hij maakbedrijven in de industrie aan om elke maand 1% digitaler te denken en te werken.

Lees hier het verslag van de boekpresentatie dat in LinkMagazine editie van juni 2022 verscheen.

Bent u benieuwd naar het boek en valt u in de doelgroep? Vraag dan op onze website een geprinte versie van het boek aan. Voor iedereen is er een digitale versie van het boek beschikbaar.

 

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag