Over Isah Isah partners
2 min leestijd
23 augustus 2016

PLM XPert officieel Product Partner Isah

Auteur
Frank Groot

Met trots kondigt Isah PLM Xpert aan als officiële product partner. Isah en PLM Xpert werken al sinds langere tijd samen, maar hebben dit nu officieel gemaakt in een partnerschap.

In engineering is 3D CAD de norm. Ook het gebruik van PDM en PLM systemen wordt steeds meer de standaard. De ontwikkelingen op dit gebied staan niet stil. Een complicerende factor is dat het aantal bedrijfsapplicaties bij veel bedrijven inmiddels zo groot is dat er een informatiekloof ontstaat tussen engineering en productie. Gelukkig is er een praktische oplossing om deze informatie makkelijk uitwisselbaar en goed inzichtelijk te maken: de integratie van uw CAD/PDM/PLM-applicatie met Isah. Welke applicatie u ook gebruikt, een integratie met Isah is altijd mogelijk. Naast de standaardintegraties voor AutoCAD, Inventor en SolidWorks die Isah biedt, zijn er ook door diverse CAD-leveranciers integraties met Isah gerealiseerd.

Wij zijn vooral verheugd met dit partnerschap omdat wij zien dat PRO.FILE PLM werkelijk multiCAD invult bij een sterk groeiend aantal klanten. Daarnaast heeft PLM Xpert, in samenwerking met Isah, een gecertificeerde generieke integratie ontwikkeld, die zorg draagt voor een veelomvattende bi-directionele uitwisseling van gegevens tussen Isah en PRO.FILE. De integratie is gebaseerd op de standaard integratietechnieken en engineeringsfunctionaliteit van Isah en sluit dus naadloos aan bij bestaande productie- en logistieke processen in Isah.

Deze standaard integratie kan direct worden ingezet en wordt compatibel gehouden met de laatste versies van Isah. Dus lage implementatiekosten en geen onzekerheid bij nieuwe versies. Door het aangaan van dit partnership committeren beide partijen zich dus aan een structurele samenwerking ten behoeve van de gezamenlijke klanten.

Over PLM Xpert en PRO.FILE

PLM Xpert is het PRO.FILE Competence Center voor de Benelux. PLM Xpert bestaat uit een enthousiast, gedreven en deskundig team van professionals die zich sinds 1997 volledig richten op het verbeteren van de efficiëntie en productiviteit in maakindustrie bedrijven. Verder helpen zij klanten de kwaliteit te verhogen en te borgen door vanuit één bron correcte documenten en data, op ieder moment in een proces, te ontsluiten. PRO.FILE is een bewezen Product en Document Lifecycle Management systeem (PLM, PDM en DMS) gemaakt voor het MKB en hoger Middenbedrijf. Het is een state-of-the-art IT oplossing voor het beheer van alle project-, product-, ontwerp- en ontwikkelingsdata. PRO.FILE is een MultiCAD PLM–systeem met hoogwaardige integraties voor het beheer van alle gangbare MCAD, ECAD, CAE en Plant ontwerpsystemen. In combinatie met ERP kan PRO.FILE als product data backbone integraal het gehele primaire proces afdekken. PRO.FILE is zeer geschikt voor bedrijven die complexe projecten en/of producten ontwikkelen. PRO.FILE is veelzijdig en schaalbaar en daardoor inzetbaar voor het automatiseren van zowel eenvoudige documentstromen als het bedrijfsbreed beheren van alle data gedurende de gehele levenscyclus.

Auteur
Frank Groot
Frank is Algemeen Directeur (CEO) bij Isah. Al meer dan 25 jaar komt hij over de vloer bij een grote variëteit aan productiebedrijven. Met zijn ruime ervaring en kennis van de markt weet hij als geen ander hoe bedrijven hun rendement kunnen optimaliseren door slim gebruik te maken van ICT.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag