Beurzen Isah klanten Shop Floor Control
1 min leestijd
20 augustus 2018

Praktijkcase van Smart Industry Winnaar VSMI op het Business Software Event

Auteur
Debbie Veeke

Op 9 oktober a.s. vindt het Business Software Event plaats in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Centraal dit jaar staat de weg van papierloos werken naar digitaal werken. Isah is deze dag uiteraard aanwezig met een stand waarin we graag onze complete ERP software oplossing aan je presenteren.

Na het succes van vorig jaar, zal ook dit keer Professioneel Speedcuber Mats Valk aanwezig zijn. Hij legt in zijn mini-workshops speedcuben de link tussen het oplossen van een ogenschijnlijk moeilijke puzzel en het oplossen van ingewikkelde business vraagstukken.

Naast het beursplein worden er tijdens het Business Software Event ook lezingen verzorgd. Collega Robert Plasman (Business Consultant van Isah-klant VSMI) zal om 15:25 uur ook een lezing verzorgen. Tijdens deze sessie wordt besproken hoe VSMI zowel hun leverbetrouwbaarheid als klanttevredenheid wist te verbeteren, dankzij beter voorraadbeheer en realtime inzicht in de voortgang van orders.

We nodigen je van harte uit om een bezoek te brengen aan onze stand en aan te schuiven bij onze lezing!

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag