In de media Web Portal Isah partners
1 min leestijd
22 december 2021

Solvisoft bouwt Web Portal voor Isah ERP-systeem

Auteur
Debbie Veeke

Smart industry draait rond de automatische koppeling en ontsluiting van informatie-systemen. Isah was daarom mede-initiatiefnemer van Smart Connected Supplier Network. SCSN stroomlijnt de communicatie tussen maakbedrijven en met name hun toeleveranciers. Nu heeft Isah door Solvisoft een web portal laten bouwen voor de klantkant. Deze portal ontsluit voor de (eind)klanten van bijvoorbeeld een machinebouwer de schat aan informatie in diens ERP-systeem.

Recent interviewde LinkMagazine Frank Groot (CCO van Isah) en Tom Romein (operational manager e-commerce Solvisoft) over de samenwerking.

Lees hier het volledige artikel dat verscheen in de december editie van LinkMagazine.

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag