Product Support Over Isah
2 min leestijd
12 september 2018

Isah Supportsite vernieuwd: kennis wordt proactief gedeeld m.b.v. nieuwe technologie

Auteur
Debbie Veeke

Onlangs is de Isah Supportsite volledig vernieuwd. Naast een fris & modern uiterlijk zijn er ook diverse nieuwe features toegevoegd die voor Isah gebruikers de nodige voordelen opleveren. Zo worden items uit de Knowledge Base voortaan proactief onder de aandacht gebracht; is er intelligentie toegevoegd aan de formulieren voor het indienen van meldingen, waardoor we klanten nog sneller kunnen helpen; en is het overzicht met alle openstaande incidenten duidelijker.

Over de Isah Supportsite

“De Isah Supportsite is een portal die speciaal bedoeld is voor onze klanten,” vertelt Marco Vlijm, Manager van de afdeling Product Support. “Via deze portal kunnen klanten 24/7 hun meldingen indienen en kan men de status van openstaande incidenten inzien. Ook zijn hier de software van Isah en de licentiesleutels te downloaden. We zijn heel blij dat we onze klanten met deze nieuwe versie van de Supportsite nog beter kunnen bedienen.”

Knowledge Centered Support

Sinds een aantal jaar werkt Isah vanuit het principe van Knowledge Centered Support. Collega Chantal vertelde hier vorig jaar meer over in haar interview. Alle Product Support Consultants schrijven wekelijks artikelen voor de Isah Knowledge Base. Voorheen waren deze kennisitems alleen vindbaar wanneer klanten hier actief op zochten. In de nieuwe versie van de Supportsite worden kennisitems actief getoond wanneer mensen een melding indienen. “Wanneer men in de meldingsomschrijving bijvoorbeeld ‘besteladvies’ intypt, verschijnen automatisch alle artikelen over besteladviezen, vertelt Marco. “Deze nieuwe technologie zorgt er voor dat we op een moderne, proactieve manier onze klanten kunnen helpen.”

Intelligente formulieren

Wanneer men voorheen een melding indiende via de Supportsite dan moesten we hierover regelmatig een aantal vervolgvragen aan de klant mailen om de situatie goed te doorgronden. In deze formulieren is nu intelligentie toegevoegd Marco: “Dat houdt in dat klanten afhankelijk van hun antwoorden op bepaalde vragen een aantal vervolgvragen te zien krijgen die specifiek voor hun type melding van toepassing zijn. Hierdoor hebben we direct de benodigde informatie beschikbaar waardoor we sneller met de melding aan de slag kunnen en de klant sneller van antwoord kunnen voorzien!”

Lijst openstaande incidenten

Een derde verbetering in de nieuwe Supportsite is het feit dat men nu een duidelijker overzicht kan vinden van alle openstaande incidenten. “Het gebeurd wel eens dat wij als Product Support een melding ‘gereed’ melden omdat onze werkzaamheden dan afgerond zijn. Echter kan het zijn dat onze afdeling R&D bijvoorbeeld nog met de melding aan de slag moet. Voor Product Support is de melding dan gereed, maar voor de klant nog niet. In het overzicht Openstaande incidenten is nu duidelijker te zijn welke meldingen voor Product Support ‘gereed’ zijn (weergegeven d.m.v. 1 vinkje) en welke meldingen echt ‘gesloten’ zijn (weergegeven d.m.v. 2 vinkjes). Alleen de klant beslist immers of een melding afgehandeld is.”

Benieuwd naar de nieuwe Supportsite? Neem dan zelf een kijkje!

Nog geen login? Mail uw aanvraag naar de afdeling Product Support.

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag