De mensen achter Isah
2 min leestijd
16 september 2024

Terence' Instagram takeover

Auteur
Debbie Veeke

Om potentiële collega's een inkijkje te geven in het werk van een Functioneel ERP Consultant bij Isah, organiseerden we afgelopen week een Instagram takeover. Isah collega Terence Baf liet in een mooie fotoserie zien hoe afwisselend deze rol is en nam ons mee in zijn werkweek.

Een aantal van de Instagram-posts kun je hieronder teruglezen. Het hele verhaal vind je op onze Instagram pagina.

Maandag 9 september

Onze klant Schilte is ongeveer drie jaar geleden live gegaan met Isah. Deze interieurbouwer is momenteel bezig met de bouw van een nieuwe fabriek. Samen met de Directeur daar ga ik aan de slag om die fabriek volledig te automatiseren. Mijn taak is om de klantwens goed in kaart te brengen, zodat ik sluitende customizing designs kan schrijven voor mijn technische collega's. Niet alleen de Isah-processtappen worden volledig geautomatiseerd, maar er is ook veel interfacing met externe software (van machines en voorraadbeheer). De Directeur weet veel van Isah en is een fijne sparringpartner. Dat maakt dat dit een tof project is om op te pakken!

2a

Woensdag 11 september

Vanochtend heb ik samen met de mensen van Rijkswaterstaat wat maatwerk getest dat door een collega van Isah (een Technisch Consultant) gemaakt is. We weten dat er uit dit soort tests vaak nog een paar kleine issues komen, dus mijn collega Bart stond voor vandaag standby voor een Teams call zodat hij 'on the fly' wat laatste aanpassingen kon doen. Fijn schakelen zo met elkaar!

5

Donderdag 12 september

Ik ben bij Global Organ Group, het moederbedrijf van onder meer Johannus Orgelbouw. Zij hebben recent voor de ERP oplossing van Isah gekozen en zitten dus aan het begin van het implementatietraject.

Vandaag staat een sessie met een aantal keyusers op de planning om het te hebben over de productieprocessen en Isah Shop Floor Control. Ik geef uitleg en laat zien wat men met Isah kan doen. Het doel is dat de keyusers de mogelijkheden leren kennen, zodat ze werkinstructies kunnen schrijven voor de rest van hun collega's en zelfstandig kunnen oefenen met het gebruik van de geleerde modules.

7

 

Ga naar onze Instagram pagina om de volledige Instagram takeover terug te lezen. En volg ons als je het leuk vindt om vaker een inkijkje te krijgen in het werken bij Isah.

Ben je enthousiast geworden over de rol van Functioneel ERP Consultant? Bekijk dan onze vacature

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst.

Maak een afspraak