Terugblik klantenbezoekdag Estepe

Auteur
Debbie Veeke

Door Corona-restricties heeft het organiseren van een klantenbezoekdag helaas even op zich laten wachten, maar afgelopen dinsdag was het dan eindelijk zo ver! Een groep van ongeveer 20 collega’s ging op bezoek bij onze klant Estepe in Heesch.

Het uitgangspunt van Isah is dat iedere medewerker binnen het bedrijf begrijpt hoe de processen binnen een maakbedrijf verlopen en dat iedereen snapt hoe onze software in de praktijk gebruikt wordt. Wanneer je voor je functie dus niet dagelijks of wekelijks bij maakbedrijven over de vloer komt, mag je mee met de traditionele jaarlijkse klantenbezoekdag.

Na een introductie door de Business Consultant vertrok het enthousiaste gezelschap naar Heesch. Eenmaal binnen konden zij verder kennismaken met het bedrijf dat modificaties verricht aan trucks. Na uitleg over de historie, de producten, marktsegmenten en werkzaamheden van Estepe, volgde het hoogtepunt van de dag, namelijk: de rondleiding.

Full Stack Software Developer Thijs blikt terug: “Ik heb oprecht nog nooit zó veel trucks bij elkaar gezien, echt bizar. De werkplaatsen van Estepe zijn sinds een jaar of twee uitgerust met Isah Shop Floor Control, wat d.m.v. handige magneet-tablethouders in gebruik is. Erg leuk om de software die wij op R&D ontwikkeld hebben in de praktijk te zien! Al met al hebben we een zeer leuke dag gehad en zijn we een mooie ervaring rijker door te zien hoe Isah nu écht wordt gebruikt op de werkvloer.”

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag