Samen Oprecht Verbeteren
2 min leestijd
1 juli 2024

Terugblik klantenbezoekdag VDL De Meeuw

Auteur
Debbie Veeke

Op dinsdag 25 juni vond er vanuit Isah een klantenbezoekdag plaats. Isah-medewerkers die voor hun functie niet wekelijks bij maakbedrijven over de vloer komen, nemen tijdens deze dag een kijkje in de keuken van een Isah-klant. We vinden bij Isah namelijk belangrijk dat ál onze mensen snappen hoe het er binnen een maakbedrijf aan toe gaat. Deze editie werd VDL De Meeuw in Oirschot bezocht.

VDL De Meeuw is een bedrijf dat units produceert die gebruikt kunnen worden om in te wonen of om bijvoorbeeld noodlokalen van scholen in te creëren. De gebouwen die VDL De Meeuw plaats zijn daarbij eenvoudig groter of kleiner te maken, te verhuizen of een andere functie te geven. Kortom; het bedrijf houdt zich bezig met flexgoed, vastgoed maar dan flexibel.

Nadat Business Consultant André een introductie van het bedrijf had gedaan, vertrok een groep van 20 collega's naar het terrein van VDL De Meeuw. "Wat meteen opviel zodra we het industriegebied opreden, was dat je overal de units van VDL De Meeuw ziet staan. Haast het gehele industriegebied bestaat uit de productiehallen en units van het bedrijf," vertelt Trainee ERP Consultant Stijn Verheijen. 

Eenmaal aangekomen werd de groep ontvangen door Jos van Zelst, ICT Manager van VDL De Meeuw. Stijn: "Hij vertelt dat het pand waarin De Meeuw zit, volledig opgebouwd is uit hun eigen units; betere reclame bestaat er niet. Vervolgens kregen we uitleg over hoe zij met Isah werken. Momenteel is men bezig om zo veel mogelijk volgens de standaard van Isah te werken en het aanwezige maatwerk dat door de jaren heen gerealiseerd is terug te dringen.

klantenbezoekdag-vdl-de-meeuw-rondleiding

Na de presentatie werd gestart met de rondleiding. Eerst werkschoenen en hesjes aan en vervolgens op naar de productiehallen. Hier hebben we gezien hoe de vloeren van de units worden gemaakt en hoe deze uiteindelijk in een volgende hal tot volwaardige unit geassembleerd kunnen worden. Vervolgens door naar het magazijn waar we uitleg kregen over het gebruik van Isah Mobile Logistics bij De Meeuw inclusief een praktijkdemonstratie."

Wat Stijn betreft was het een interessante dag en was het erg leerzaam om te zien hoe een bedrijf met Isah werkt en in dit geval ook met Isah Mobile Logistics.

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst.

Maak een afspraak