Isah klanten
1 min leestijd
15 juni 2016

Tobroco winnaar Koning Willem I prijs

Auteur
Laurens Kuipers

Tobroco Machines, gebruiker van Isah software en Datamex-klant heeft de Koning Willem I Prijs in de categorie MKB gewonnen. Hare Majesteit Koningin Máxima reikte de prijs, die gezien wordt als de ‘Oscar’ van het Nederlandse bedrijfsleven, uit tijdens de feestelijke uitreikingsavond met als thema ‘Creating the Future’ bij Radio Royaal in Brainport Regio Eindhoven. Het Bestuur van de Koning Willem I Stichting spreekt bijzondere waardering uit voor Tobroco voor de wijze waarop de lasser in de varkensstal zich ontwikkelde tot een producent van hoogwaardige landbouwmachines en deze wereldwijd exporteert.

Isah is trots dat het met haar software een steentje heeft kunnen bijdragen aan dit succes en feliciteert Tobroco met deze fraaie prijs.

Auteur
Laurens Kuipers
Met zijn jarenlange ervaring in de maakindustrie is Laurens een bewezen partner die zijn rol als Business Consultant zowel vanuit een theoretische als praktische invalshoek benadert. Met zijn kennis ondersteunt hij bedrijven om zowel de operationele als strategische doelstellingen met behulp van Isah oplossingen te realiseren. De gezamenlijke tevredenheid staat daarbij hoog in het vaandel!
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag