Isah klanten
1 min leestijd
16 juni 2016

Twee top-10 noteringen in MT 100 voor Isah klanten

Auteur
Frank Groot

Net als in voorgaande jaren heeft Management Team ook in 2016 weer een top 100 gepubliceerd van de best presterende mkb-maakbedrijven in Nederland. Isah is hierin met 11 noteringen, waarvan 2 in de top 10, ruim vertegenwoordigd met klanten waarvoor het de bedrijfssoftware verzorgt.

De Maakindustrie 100 is samengesteld door Mazars Berenschot Corporate Finance (MBCF) uit een lijst van de 500 grootste mkb-maakindustriebedrijven. Bij de samenstelling is gebruik gemaakt van publiekelijk beschikbare informatie: omzet, omzetgroei, gem. EBIT-% en gem. ROIC.

Dat succes hebben ook een keerzijde heeft, bewijst Huisman, eveneens gebruiker van Isah business software en de nummer 1 op de lijst sinds 2013. De offshore-gigant noteerde afgelopen jaar een omzet van meer dan een half miljard euro en voldoet daarmee niet langer aan de criteria (maximaal 500 miljoen EURO omzet) voor een notering in de lijst.

Voor alle bedrijven in de lijst geldt dat ze een leidende rol in hun markt vervullen. Om die vooraanstaande positie ook in de toekomst te kunnen blijven vervullen richten zij hun strategie op de Smart Industry. Een keuze waarvoor Isah als Smart Industry ambassadeur graag de handvatten aanreikt.

Auteur
Frank Groot
Frank is Algemeen Directeur (CEO) bij Isah. Al meer dan 25 jaar komt hij over de vloer bij een grote variëteit aan productiebedrijven. Met zijn ruime ervaring en kennis van de markt weet hij als geen ander hoe bedrijven hun rendement kunnen optimaliseren door slim gebruik te maken van ICT.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag