Over Isah
2 min leestijd
5 januari 2017

Op naar een veelbelovend 2017!

Auteur
Paul van Abeelen

Isah kan terugkijken op een geweldig jaar 2016 met als resultaat: groei van de omzet, winst, klanten en personele groei, zowel kwantitatief als kwalitatief. Wij hebben duidelijke doelen gesteld die we de komende jaren samen met onze klanten willen realiseren. De klant staat hierin centraal!

Snelle en perfecte communicatie binnen uw eigen maakbedrijf én in de gehele keten zijn belangrijk om te blijven participeren en concurreren binnen de maakindustrie. Werkzaamheden moeten en kunnen sneller en foutloos middels het automatiseren van (deel)processen. De mens speelt hierbij nog steeds een cruciale rol.

De markt is continue in beweging en jullie organisatie ook; nieuwe producten, nieuwe medewerkers, nieuwe markten en klanten, leveranciers, etc. Het is dus ook zaak dat uw interne automatisering hierbij continu mee blijft groeien zodat uw medewerkers optimaal kunnen blijven werken. Om dit op een gecontroleerde wijze toe te passen, is een gedegen en planmatige aanpak noodzakelijk. Isah heeft hiertoe de zogenaamde ‘RoadmApp’ ontwikkeld. Samen met onze Business Consultant wordt het optimaliseringsplan vastgelegd: wat willen we bereiken, welke prioriteit, wie moet er opgeleid worden, etc. Een integraal beeld wat continu gemonitord en aangepast wordt als gevolg van de intensieve samenwerking tussen jullie als klant en onze Business Consultant of Partner. Het gebruik en de optimalisatie meetbaar in beeld brengen zodat het niet alleen bij plannen blijft.

Jaarlijks brengt Isah nieuwe updates van haar software uit, waarbij bestaande functionaliteit wordt verbeterd en nieuwe functionaliteit wordt toegevoegd. Als organisatie moet je inzetten om continue gebruik te kunnen maken van de laatste innovatieve toepassingen, zodat je medewerkers optimaal kunnen presteren. Isah verzorgt als enige leverancier van business software gratis cursussen voor alle medewerkers van onze klanten om het maximale uit de softwareoplossing te halen.

Mag ik als doel voor 2017 stellen dat we samen met u de ‘RoadmApp’ up to date maken en houden, zodat we samen de komende jaren uw (automatiserings)plannen kunnen realiseren?

Namens het gehele Isah team wensen wij je veel gezondheid en geluk toe!

Auteur
Paul van Abeelen
Na een stageopdracht bij Hessels Metaal Industrie richtte Paul van Abeelen op 1 december 1987 samen met Ludo Hessels het bedrijf Isah op: Informatie Systemen van Abeelen Hessels. Dankzij zijn visie en aanpak groeide het bedrijf uit tot een succesvolle ERP-aanbieder in de klantordergestuurde maakindustrie. In januari 2022 droeg Paul als onderdeel van de nieuwe partnerstructuur zijn rol als CEO over. Wel ondersteunt hij nog altijd het managementteam met een focus op strategie, productvisie en klanten.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag