De mensen achter Isah
1 min leestijd
22 maart 2024

Uitreiking van vier Isah Academy certificaten

Auteur
Debbie Veeke

Gisteren werden maarliefst vier certificaten uitgereikt aan collega's die het eerste kwartaal van 2024 geslaagd zijn voor de Isah Academy. Yvo Lanting, René van der Putten, Nynke Fikkers en Karlijn Agterdenbos kregen uit handen van Isah Trainer Peter Fikkers het certificaat. 

Yvo Lanting startte in december 2023 bij Isah als Sales Consultant. Naast een schriftelijk examen legde hij met verve een mondeling examen af, waaruit bleek dat hij de Isah software goed kende en op de juiste manier weet te presenteren. 

René van der Putten had voor zijn indiensttreding bij Isah al volop ervaring met onze software opgedaan bij diverse Isah klanten. Peter Fikkers grapte tijdens de uitreiking dat René soms meer van Isah wist dan hijzelf en dat René het klasje daarom prima mee kon onderwijzen. René werkt sinds 1 januari 2024 als Business Consultant en is daarmee vast aanspreekpunt voor een deel van de Isah klanten.

Nynke Fikkers startte op 1 februari 2024 en was de 100ste Nederlandse medewerker bij Isah. Door de feestelijke ontvangst zal ze haar eerste werkdag niet snel meer vergeten! Ondanks dat Nynke ver weg familie is van Isah Trainer Peter Fikkers moest ze - net als andere Isah collega's - het examen succesvol afleggen voordat ze als Trainee ERP Consultant aan de slag mag bij Isah... Gelukkig lukte dat glansrijk 😉.

Ook Karlijn Agterdenbos behaalde met mooi resultaat haar Isah Academy en gaat aan de slag op de Consultancy afdeling van Isah. Karlijn startte 5 februari 2024 bij Isah en heeft al de nodige logistieke ervaring die goed van pas komt in haar werk.

We wensen alle geslaagde collega's veel succes en plezier in hun werk bij Isah!

 

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst.

Maak een afspraak