Beurzen
1 min leestijd
10 september 2020

Isah neemt deel aan virtuele beurs Midden in de Maak

Auteur
Debbie Veeke

Van 15 september t/m 9 oktober vindt de virtuele beurs ‘Midden in de Maak’ plaats. Omdat bij elkaar komen in deze corona-tijd lastig is, wil de organisatie met dit initiatief de Nederlandse maakindustrie bij elkaar brengen, verbindingen realiseren en bedrijven/bezoekers de gelegenheid bieden om innovaties te tonen en te ontdekken. Een mooi initiatief waar wij vanuit Isah graag bij aansluiten!

À la Google Street View kunnen bezoekers door een beurshal lopen en stands van deelnemende bedrijven bekijken. Via chat zijn er mogelijkheden om in gesprek te gaan en in de stand kan allerlei informatie bekeken en gedownload worden.

De eerste beursdag, 15 september, wordt officieel geopend door Fried Kaanen, voorzitter van de Koninklijke Metaalunie en Rolf Elling, hoofdredacteur Vraag & Aanbod.

We nodigen je van harte uit om onze stand te bezoeken!

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag