Het bedrijf

Isah komt voort uit de praktijk van de maakindustrie. Dat ziet u terug in onze software, werkwijze en bedrijfscultuur. Samen streven naar een verhoging van uw efficiency, rendement en winst is wat ons kenmerkt. Al sinds 1987 werken we voor alle branches van de maakindustrie: van grote tot kleine bedrijven en van nationale ondernemingen tot internationale spelers. De business software van Isah biedt standaard alle functionaliteit die een maakbedrijf nodig heeft.

Wij staan voor: focus op uw rendement, een intensieve samenwerking en kennisdeling, continue doorontwikkeling van product en ondersteuning van uw internationale ambities

Wij hebben, net als u, een grote passie voor de maakindustrie. Veel van onze medewerkers werkten zelf in de maakindustrie voordat ze bij Isah kwamen. Zij kennen de cultuur, spreken de taal en weten wat belangrijk is. Onze IT-omgeving versterkt uw strategie. Samen met u realiseren we efficiënte bedrijfsprocessen en kostenbesparingen. Wij weten wat u bezig houdt en kennen uw producten en processen. Zo kunnen wij inspelen op uw persoonlijke wensen. En daarom zeggen we:

Maak het met Isah

De mensen achter Isah

Als familiebedrijf geloven wij in de menselijke maat. Je maakt het bij Isah als je onze kernwaarden in praktijk kunt brengen. Samen, Oprecht, Verbeteren. Deze kernwaarden vind je terug in alle haarvaten van de organisatie en medewerkers.

 

Benieuwd naar de mensen achter Isah? Lees dan de interviews met collega’s.

 

 

Op de foto:
Paul van Abeelen, oprichter Isah

Meer weten over Isah Business Software?

Download onze ERP Software Brochure