Internationale samenwerkingen

Isah werkt over de hele wereld samen met overheden en brancheorganisaties om de positie van de maakindustrie te versterken. Het mede door Isah geïnitieerde Manufacturing Accelerator Program (MAP) is daar een voorbeeld van. MAP is een unieke geïntegreerde aanpak die is ontwikkeld door Isah. Met de aanpak kunnen maakbedrijven in 3 jaar tijd hun productiviteit en winstgevendheid structureel vergroten. Ook het i2i-platfom (industry 2 industry) om de handel met de Duitstalige markt te bevorderen, is een voorbeeld van een initiatief van Isah. Klanten van Isah profiteren direct van de kansen die dit biedt op nieuwe markten.

Maak het met Isah

Wereldwijd toegepast

De business software van Isah wordt wereldwijd toegepast door diverse bedrijven in de maakindustrie. Internationale maakbedrijven met meerdere internationale vestigingen, krijgen met Isah realtime inzicht in de planning, voortgang en winstgevendheid van hun bedrijf. Isah heeft eigen vestigingen in meerdere landen, verspreid over de wereld en werkt samen met lokaal gevestigde en gecertificeerde partners.

Internationale samenwerkingen

Isah is wereldwijd betrokken bij verschillende initiatieven in de maakindustrie. We werken samen met diverse toonaangevende organisaties en industry associations. Hieronder vindt u een kort overzicht van onze internationale samenwerkingen:

  • VDMA (Verband Deutscher Maschinen- und Anlagenbau e.V.): we spreken met de grootste werkgevers in Duitsland over onder meer Industrie 4.0 en de betekenis van nieuwe ontwikkelingen in de maakindustrie voor de functionaliteit en architectuur van onze software.
  • Canada’s Technology Triangle: deze organisatie is onder andere een intensieve samenwerking aangegaan met Brainport Eindhoven.
  • RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland): onder andere voor inkomende matchmaking missies.
  • MAP-programma: een mede door Isah opgezet initiatief met diverse overheids- en brancheorganisaties in Zuid-Afrika.

Meer weten over Isah Business Software?

Download onze ERP Software Brochure